Nissan radījis varenauto GT-R versiju, kas veltīta NHL hokeja klubam (+ foto; video)

Japānas autobūves kompānija Nissan izgatavojusi īpašu superauto GT-R versiju, kas veltīta NHL hokeja klubam Nashville Predators.

Par Predzilla nosauktā versija izgatavota pēc tam, kad Nešvilas klubs kļuva par regulārā čempionāta Rietumu konferences uzvarētāju. Vienīgajā eksemplārā izgatavotā kupeja izlikta izsolē un patlaban tās vērtība pārsniegusi 60 000 dolāru. Šonakt Predators, kas cīņā par Stenlija kausu pirmoreiz tikuši līdz finālam, izlīdzināja rezultātu sērijā ar Pitsburgas Penguins, un, bail pat iedomāties, cik Predzilla cena sasniegs gadījumā, ja nešvilieši vērtīgāko hokeja trofeju pasaulē iegūs savā īpašumā. Izsole ilgs līdz oktobrim.

Predzilla (nosaukums radies, apvienojot kluba nosaukumu ar Japānā pieņemto GT-R iesauku Godzilla) atšķiras ar virsbūves krāsojumu, kam izmantotas Nešvilas kluba melni dzeltenās krāsas, “Plēsoņas” emblēmu, īpašiem riteņu diskiem un zilas krāsas aizmugures spoileri.

Zem motora pārsega pārmaiņu nav – tur joprojām 3,8 litru V6 motors, kas attīsta 573 Zs (632 Nm), kas tandēmā ar sešu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu var nodrošināt kupejai paātrinājumu līdz simtam 2,7 sekundēs. Maksimālais ātrums – 320 km/h.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.