Peugeot modernizējis 308 (+ foto)

Francijas autobūves kompānija Peugeot modernizējusi kompakto modeli 308. Feislifta procesā tas pārņēmis modeļiem 3008 un 5008 pieejamās palīgsistēmas, ticis pie jauna motora un kārbas.

Vizuāli modernizētā versija atšķiras ar jaunas formas priekšējo buferi,  galvenajiem lukturiem un LED dienasgaismām. Pirmajām trim aprīkojuma versijām tiek izmantoti halogēnu lukturi, bet GT Line, GT un GTi aprīko ar diožu lukturiem priekšā un aizmugurē. Vēl viena pazīme ir degvielas tvertnes vāciņš, kas apaļo formu nomainījis pret četrstūrainu.

Motoru paletei pievienots jauns 1,6 litru 120 Zs dīzeļdzinējs, kas strādā apvienojumā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, Blue HDi 180 agregātu tagad var kombinēt ar jauno astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Visi motori tagad atbilst Euro-6 atgāzu normatīviem.

Sākot ar aprīkojuma versiju Active, Peugeot 308 pircējs varēs priecāties par jaunākās paaudzes multimediju sistēmu, pieejama arī Mirror Screen sistēma, kas ļaus pieslēgt viedtālruni, interneta pieslēgums, 3D navigācija un citi mūsdienu labumi.

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.