Jaunais “Volkswagen Touareg” gandrīz bez maskas

Auto jaunumiem veltītie interneta portāli publicējuši jaunās paaudzes “Volkswagen Touareg” testu prototipa attēlus, kur jaunais modelis redzams tikpat kā bez maskas.

“Volkswagen” apvidus auto flagmanis aiz maskējošās līmlentes slēpj vairs tikai daļu priekšpuses noformējuma, pārējo neliedzot skatienam.

Eksperti atzīmē, ka jaunais “Touareg” ir stipri līdzīgs mazākajam Tiguan, kas uzskatāmi redzams, ja salīdzina šauros priekšējos lukturus un radiatora resti.

Zināms, ka jauno “Touareg” ražos uz “MLB Evo” platformas, kas pamatā arī “Audi Q7”, “Bentley Bentayga”, “Porsche Cayenne” un “Lamborghnini Urus”. Jaunais modelis pieaugs izmēros salīdzinājumā ar pašreizējo paaudzi (4,80 m), iegūs trešo sēdekļu rindu un kļūs par dažiem simtiem kilogramu vieglāks.    

Salonā būs samazināts slēdžu un pogu skaits, bet funkciju un sistēmu kontrole notiks, izmantojot divus skārienjutīgus 12 un 15 collu multimediju iekārtas ekrānus, kurus varēs pārvaldīt, tostarp ar balss un žestu komandām. Savā trešajā paaudzē Touareg pratīs bez vadītāja palīdzības novietoties stāvvietā un izbraukt no tās, kā arī noteiktos apstākļos pārņemt savā ziņā bremzēšanās, paātrināšanās un stūrēšanas procesus (daļēji autonoma vadīšana).

Pēc “Autobild.de” informācijas motoru gammā būs 3,0 litru V6 dīzelis (270 Zs) un V6 benzīna motors ar tādu pašu tilpumu (330 Zs). Būs arī “Plug-in” hibrīds, taču par šo versiju tehniskās nianses vēl netiek atklātas.

“Autobild.de” domā, ka jaunā “Volkswagen Touareg” cena varētu sākties no atzīmes 53 000 eiro. Automašīnas pirmizrāde paredzēta septembrī, Frankfurtes autoizstādē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.