Otrās paaudzes “Renault Duster” testu prototips ar jauno virsbūvi

Auto jaunumu medniekiem pirmoreiz izdevies nofotografēt apvidus automobiļa “Renault Duster” jaunā modeļa prototipu, kas testos devies jaunajā virsbūvē.

Līdz šim mediju rīcībā bija vien topošā jaunās paaudzes modeļa bildes ar testu prototipu, kas savu tehnisko pildījumu slēpa zem vecās virsbūves, taču tagad, lai arī krietni maskēts, otrās paaudzes “Duster” redzams krietni tuvāk sērijveida izpildījumam.

Zināms, ka jaunās paaudzes “Duster” tiks ražots uz modernizētas pašreizējā modeļa platformas, iegūs pārveidotu piekari ar jauniem amortizatoriem un atsperēm, jaunu šķērsstabilizatoru, savukārt cita informācija liecina, ka otrās paaudzes modelis izmantos CMF-C platformu, dalot to ar  “Renault Kadjar” un “Nissan Qashqai”.

Mediji vēstīja arī par to, ka jaunajā paaudzē “Duster” būs pieejams arī septiņvietīgā modifikācijā “Grand”, kas garumā sasniegs aptuveni 4,7 m standarta modeli pārsniedzot par 200 mm. Šāda automašīna būs visai ietilpīga un ar nolocītām trešās sēdekļu rindas atzveltnēm savā bagāžniekā varēs uzņemt 650 litrus.

Paredzams, ka motoru klāts pamatā pārceļos no iepriekšējās paaudzes, taču būs arī jaunumi, piemēram, 1,2 litru benzīna turbo motors ar 125 Zs, ko komplektēs ar sešu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu.

Otrās paaudzes “Renault Duster” pirmizrāde gaidāma rudeni, Frankfurtes 2017.gada autoizstādes ietvaros.

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.