Vislētākā “Tesla” – jauni attēli un informācija ar ļoti gaidīto “Model 3” (+ foto)

Globālajā tīmeklī publicēti jauni attēli ar “Tesla Model 3” – amerikāņu elektrisko automobiļu ražotāja “Tesla Motors” jaunāko un cenu ziņā pieejamāko modeli.

Šķiet, daļa cilvēces ir noticējusi tam, ka tuvākās nākotnes automobilim ir elektriskā piedziņa, akumulatori, kas ļaus veikt pieklājīgu distanci un cena, kas neliks plēst matus.

Tieši to mums sola “Tesla Motors” un tieši tādēļ šis modelis tiek īpaši gaidīts. Jaunākie attēli atklāj vēl vienu “Model 3” īpatnību – priekšējo paneli kuram nav nedz mērinstrumentu, nedz projekcijas displeja, apliecinot kompānijas vadītāja Īlona Maska jau agrāk teikto, ka „cilvēkam pie stūres nebūs nekādas darīšanas” par to, vai automašīnai ir mērinstrumentu panelis vai nav.

Zināms, ka “Model 3” topversija iegūs virsbūvi no alumīnija un tērauda, kā arī 80 kilovatstundu akumulatoru bloku, kas bez atkārtotas uzlādēšanas ļaus nobraukt aptuveni 480 kilometrus, savukārt versija ar 100 kilovatstundu baterijām kā “Model S” un “Model X” vismazākajai “Tesla” nav paredzēta.

Plānots, ka “Model 3” sērijveida versiju ražotājs parādīs jūlijā. Aizokeāna tirgū šis automobilis maksās aptuveni 35 000 dolāru. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.