Volvo Trucks Tehnikas dienas 7.-10.jūnijā

Dižiem darbiem, nepieciešamas dižas kravas automašīnas. Volvo Trucks smagiem darba apstākļiem paredzēto kravas automašīnu piedāvājumā neatrast vārdu “neiespējami”.

Šīs kravas automašīnas ne vienmēr ir vienkārši smagiem darba apstākļiem pielāgoti transportlīdzekļi. Volvo Trucks piedāvā plašu atbilstīgu kravas automašīnu klāstu būvniecības, mežistrādes, pārvadājumu un citos segmentos. Automašīnas ir apgādātas ar vairākām inovācijām, ko līdz šim nav piedāvājuši citi ražotāji.

Kā galvenie atslēgvārdi ir minami: tandēma tilta pacelšana, automātiskā visu riteņu piedziņa, ļoti viegli vadāmā Volvo dinamiskā stūrēšanas sistēma un divu sajūgu pārnesumkārba I-Shift Dual Clutch. Tādējādi Volvo Truck ir kļuvis par vienu no spēcīgākajiem līderiem smagiem darba apstākļiem paredzēto kravas automašīnu segmenta piedāvājumā.

Lai izmēģinātu testa braucienos Volvo kravas automašīnas, kas vēl tikai pērn tika prezentētas izstāde Gēteborgā, Zviedrijā, ielūdzam Jūs uz “Volvo Trucks Tehnikas dienām 7.-10.jūnijā”, karjerā Vārpas, Ikšķiles novadā, Tīnūžu pagastā, “Ezerlīcīši”.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.