Donalda Trampa vecais limuzīns izlikts pārdošanā (+ video; foto)

Lielbritānijā pārdošanā izlikts Cadillac limuzīns, kas savulaik piederējis arī ASV prezidentam Donaldam Trampam.

Pagarinātais “Cadillac” izgatavots pēc speciāla pasūtījuma 1988.gadā. Spēkrats aprīkots ar piecu litru benzīna motoru un automātisko pārnesumkārbu. 30 gadu laikā tas nobraucis nedaudz vairāk par 70 000 km.

Lai gan Cadillac limuzīns skaitās ļoti rets eksemplārs (pasaulē tādu tikai divi), jādomā, ka galvenais pārdevēja arguments ir fakts, ka tas savulaik piederējis arī Trampam, kurš bijis pirmais un viens no kopumā trim bijušajiem īpašniekiem. Pēc Trampa pasūtījuma iebūvēti ādas dīvāni, ko grezno zelta diegiem izšūts uzraksts “Cadillac Trump”, mini bārs un kasešu videomagnetafons ar nelielu televizoru.

Tagadējais īpašnieks automašīnu iegādājies pirms desmit gadiem un uzturējis to labā kārtībā. Par limuzīnu prasa 58 500 eiro.Savukārt Donalds Tramps tagad pārvietojas ar limuzīnu, kas tiek dēvēts par drošāko automašīnu pasaulē (sk.video). Tiesa, Trampam pagaidām jāizmanto bijušā Baltā nama saimnieka – Baraka Obamas limuzīns, taču jau pavisam drīz General Motors sola viņam pilnīgi jaunu, vēl labāk aizsargātu un drošāku transportlīdzekli.

Foto: Publicitātes attēls

Jaunais prezidenta limuzīns testos

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.