“Audi” apgādā “RS3 Sportback” ar 400 Zs motoru (+ foto)

Vācijas autobūves kompānija “Audi” prezentējusi jaudīgā hečbeka “RS3 Sportback” modernizēto versiju, kas tagad tiek komplektēta ar 400 Zs jaudīgu motoru.

Modernizācijas gaitā “RS3 Sportback” kļuvis par 33 Zs spēcīgāks, bet griezes moments pieaudzis par 26 Nm. 2,5 litru pieccilindru turbo motors tagad attīsta 400 Zs, bet maksimālais griezes moments 480 Nm pieejams diapazonā no 1700 līdz 5850 apgriezieniem minūtē. Spēka agregāts savienots ar robotizēto septiņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu.

No vietas līdz simtam pilnpiedziņas automašīna paātrinās 4,1 sekundē – par 0,2 sekundēm ātrāk nekā iepriekš. Maksimālais ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h, taču par piemaksu ražotājs gatavs šo robežu pārcelt uz 280 km/h.

Hečbeka aprīkojumā iekļauti diožu lukturi, ar ādu apšūti sporta sēdekļi, multimediju sistēma ar “Google Earth” un “Google Street View”, kā arī “testa” autopilota sistēma, kas līdz pat ātrumam 65 km/h uztūrēs konstantu attālumu līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim, uzņamoties arī stūres iekārtas vadību.

No papildaprīkojuma klāsts var izvēlēties adaptīvo piekari, oglekļa-keramisko komponentu bremzes ar 310 mm bremžu diskiem, ciparu mērinstrumentu paneli, 705 vatu “Bang & Olufsen” audio sistēmu.

“Audi RS3 Sportback” plašākam interesentu lokam tiks parādīts Ženēvas autoizstādē (no 9.03), bet jau aprīlī markas dīleru centri uzsāks pieņemt pasūtījumus no klientiem, kas būs ar mieru izlikt 54 600 eiro par hečbeka versiju vai 55 900 eiro par sedana modifikāciju.

 


Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.