“Škoda” modernizējusi mazulīti “Citigo” (+ foto)

Čehijas autobūves kompānija “Škoda” pabeigusi darbu pie sava mazākā modeļa – pilsētas auto “Citigo” modernizācijas.

“Škoda Citigo”, kas ir viens no trim “Volkswagen” koncerna dvīņubrāļiem (vēl ir “VW Up!” un “Seat Mii”), nelielus uzlabojumus saņēma arī pērnā gada vasarā, taču tagad pārmaiņas ir krietni būtiskākas.

Tagad “Citigo” ir jauns motora pārsegs, radiatora reste, priekšējais bamperis un savādāki miglas lukturi ar līkumu izgaismošanas funkciju (papildmaksa).

Priekšējie lukturi komplektēti ar LED dienasgaismām, bet tonētie aizmugures lukturi būs pieejami arī komplektācijai “Ambition”. Savukārt “Style” un “Ambition” versijām būs pieejama krāsu pakete ar jumtu un spoguļu korpusiem baltā vai melnā krāsā. Virsbūves krāsām pievienots zaļais “Kiwi” tonis, bet aksesuāriem – 15 collu riteņu diski “Style” versijai.

Salonā izmainīts mērinstrumentu paneļa izskats, kas turpmāk būs iespējams divos noformējuma variantos, papildaprīkojuma sarakstā iekļauta multifunkcionāla stūre ar ādas apdari un funkciju pārvaldes pogām, uzlabota multimediju iekārta ar USB pieslēgvietu un SD kartes ligzdu.

“Citigo” motoru klāstā izmaiņu nav – mazauto joprojām pieejams ar 60 un 75 Zs jaudīgiem trīscilindru benzīna motoriem, kā arī 68 ZS versijā, kas darbojas ar gāzi.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.