“Škoda Kodiaq” iegūst sportisko modifikāciju Sportline (+ foto)

Čehijas autobūves kompānija “Škoda” iepriecinājusi savus fanus, piesakot vēl vienu septiņvietīgā krosovera „Kodiaq” modifikāciju – sportisko „Sportline”, kas pievienojas nedēļas sākumā atklātajai visādceļu versijai „Scout”.

No „Kodiaq” standarta versijas „Sportline”  atšķiras ar melnas krāsas radiatora režģi, spoguļu korpusiem un jumta reliņiem. Melnā krāsā būs arī stiklu ierāmējums, turklāt aizmugures un aizmugures sānu stikli būs tonēti. Automašīnas aizmuguri (zem bampera) grezno sudrabkrāsas dekors, bet sānus sargājošie moldingi ir virsbūves krāsā. Standartā „Sportline” tiek uzstādīti speciāla dizaina 19 collu vieglmetāla riteņu diski, bet 20 collu diski iekļauti papildaprīkojuma sarakstā.

Automašīnas salons veidots uz komplektācijas „Ambiente” bāzes, ko bagātina Alkantara sporta sēdekļi, stūres un ātrumpārslēga ādas apdare, alumīnija pedāļi un papildu informācijas devēji multimediju sistēmas ekrānā.

Jau no rūpnīcas „Sportline” būs aprīkots ar Driving Mode Select braukšanas režīmu izvēli, bet DCC adaptīvos amortizatorus varēs iegūt par papildmaksu.

“Škoda Kodiaq Sportline” pieejami   divi benzīna un divi dīzeļa dzinēji. Pirmos pārstāv 1,4 un 2,0 litru turbo agregāti ar 150 un 190 Zs, bet otrus – divi divlitru motori ar 150 un 190 Zs.

Sportiskās modifikācijas pirmizrāde paredzēta Ženēvas autoizstādē marta sākumā.

Foto: Publicitātes attēls

Škoda Kodiaq Scout

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.