Modernizētā BMW M3 pirmie attēli nonāk atklātībā (+ foto)

Globālajā tīmeklī publicēti pirmie modernizētā BMW M3 attēli, sniedzot pirmo priekšstatu par sportisko sedanu, kas tirdzniecībā nonāks šā gada pavasarī.

Attēlos redzams, ka jaudīgais bavārietis pie pircējiem dosies ar priekšējiem lukturiem, kas veidoti 4.sērijas feislifta modeļa stilā un savādākiem diožu dienasgaismas lukturiem, kas saplūst vienotā elementā ar radiatora režģi. BMW Blog, kas pirmais izvietoja modernizētā M3 attēlus savā resursā, apgalvo, ka automašīnas salons atšķiras ar nedaudz izmainītu, izgaismotu M3 logotipu uz priekšējiem sēdekļiem.

Vēl viens jaunievedums ir brīvi konfigurējams ciparu mērinstrumentu panelis, kas M3 un M4 ar 2017.gadu tiek iekļauts papildaprīkojuma klāstā.

Motoru gammu ražotājs atstājis bez izmaiņām. Tas nozīmē, ka M3 tāpat kā pirms tam jau modernizāciju piedzīvojušais M4 būs pieejams ar 431 Zs jaudīgu sešcilindru motoru, ko atbalsta divas turbīnas. Komplektā ar šo motoru un mehānisko pārnesumkārbu M3 100 km/h sasniedz 4,3 sekundēs, bet kombinācijā ar robotizēto pārnesumkārbu – 4,1. Par piemaksu var pasūtīt Competition Package, kas dzinēja jaudu palielina par 19 Zs. Rezultātā ieskrējiena laiks līdz simtam samazināsies par 0,1 sekundi.

 

Foto: Ekrānšāviņš no motor.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.