Vēl piemērotāks bezceļiem – “Škoda Kodiaq” krosovers tagad arī “Scout” versijā (+ foto)

Čehijas autobūves kompānija Škoda iepazīstinājusi ar septiņvietīgā krosovera Kodiaq Scout modifikāciju, kas plašākam interesentu lokam tiks atklāta Ženēvas autoizstādē šā gada martā.

Atšķirībā no parastā Kodiaq, Scout modelis apgādāts ar plastikāta uzlikām, kas sargā virsbūves apakšdaļu no skrāpējumiem, savukārt piekares detaļas sargās sudrabkrāsas aizsargi, kas uzstādīti zem priekšējā un aizmugures bampera.  Scout modifikācijas komplektā ir arī īpaši 19 collu riteņu diski un tonēti aizmugures stikli.

Kodiaq Scout sagatavoti divi benzīna un divi dīzeļa dzinēji. Pirmos pārstāv 1,4 un 2,0 litru turbo agregāti ar 150 un 190 Zs, bet otrus – divi divlitru motori ar 150 un 190 Zs.

Atkarībā no versijas Škoda Kodiaq Scout komplektācijā būs iekļauta pieslēdzamā pilnpiedziņa ar “Haldex” piektās paaudzes sajūgu. Tas ļaus justies drošāk bezceļos tāpat kā 194 mm klīrenss un elektroniskie vadības režīmi ar piecām iestatītām un vienu programmējamu pozīciju.

Kodiaq Scout ir alkantara salona apdare, multimediju sistēma ar 9,2 collu ekrānu, sistēma, kas palīdz braukt slīpumos un DCC adaptīvie amortizatori.

Klientam automobilis tiek piedāvāts piecvietīgā versijā, taču par septiņvietīgu transportlīdzekli to var pārvērst, izvēloties trešo sēdekļu rindu no papildaprīkojuma saraksta.  

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.