Alfa Romeo laiž klajā krosovera Stelvio First Edition versiju (+ foto)

Itālijas autoražotājs Alfa Romeo publicējis krosovera Stelvio First Edition attēlus, kas būs pieejama vien tiem klientiem, kas pasteigsies savus pieteikumus noformēt ātrāk par citiem.

Attēlos redzamais Alfa Romeo krosovers ir Stelvio bāzes modelis, kas aprīkots ar vienu no vājākajiem motoriem nevis jaudīgā modifikācija Quadrifoglio Verde, kas tika sagatavota modeļa pirmizrādei.

Tagad itāļu tehnikas cienītājiem ir iespēja iepazīties ar Stelvio mazāk jaudīgo versiju, kas aprīkota ar divu litru četru cilindru turbo motoru, kas attīsta 280 Zs (400 Nm), pilnpiedziņu un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 100 km/h šāda Stelvio versija var sasniegt 5,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 230 km/h. Ražotājs norādījis, ka vidējais degvielas patēriņš būs septiņi litri uz 100 km, bet kaitīgo CO2 izmešu daudzums – 161 grams uz 1 km.

Salīdzinājumam pieminēsim,  ka jaudīgais variants Quadrifoglio Verde, kas aprīkots ar 510 Zs jaudīgu sešcilindru motoru līdz 100 km/h paātrinās 3,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 285 km/h.

Alfa Romeo Stelvio First Edition būs komplektēts ar biksenona lukturiem, 20 collu riteņu diskiem un elektriski regulējamiem sēdekļiem. Ar ādu izdarinātajā un koka dekoriem greznotajā salonā būs multimediju sistēma ar 8,8 collu ekrānu.

No papildaprīkojuma saraksta varēs izvēlēties virsbūves krāsu (pieejami pieci varianti) un dzeltenas vai sarkanas bremžu skavas.

Itālijā Stelvio First Edition cena ir 57 300eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.