BMW 4.sērijai pirmā modernizācija (+ foto)

BMW prezentējis modernizētās 4.saimes modeļus, kas ieguvuši nelielas dizaina korekcijas, uzlabojumus aprīkojuma un motoru klāstā.

Modernizēto modeli varēs atpazīt pēc jauniem diožu galvenajiem lukturiem, kas nomainījuši iepriekš izmantotos biksenona starmešus, kā arī jauniem LED aizmugures lukturiem, kas ieguvuši jaunu grafisko zīmējumu. Nedaudz izmainījies gaisa pievadu un aizmugures bampera izskats, bāzes modelis tagad jau no rūpnīcas komplektēts ar diožu miglas lukturiem, bet papildaprīkojuma sarakstā iekļauti divi tikai 4.sērijas modeļiem pieejami virsbūves krāsu varianti: Snapper Rocks Blue (zils) un Sunset Orange (oranžs).

Salonā tagad vairāk hroma un klavierlakas dekoru, pievienoti jauni apdares varianti, multimediju sistēmai jauns dizains, bet par piemaksu varēs pasūtīt pilnībā digitālu mērinstrumentu paneli.

4.sērijas Coupe un Gran Coupe pārstrādāta piekare, kas kļuvusi stingrāka un labāk notur automobili uz ceļa, turklāt ar uzlabojumiem šajā konstruktīvajā elementā var rēķināties ne vien bāzes modeļi, bet arī īpaši jaudīgās „M” modifikācijas ar adaptīvajām balstiekārtām.

4.sērija pieejama ar trim benzīna (420i, 430i un 440i) un trīs dīzeļa (420d, 430d un 435d xDrive) dzinējiem. Pirmajā gadījumā agregātu jauda palikusi bez izmaiņām (no 184 līdz 326 Zs), bet bāzes dīzeļdzinēja jauda pieaugusi līdz 190 Zs (agrāk 184). Jaudīgākā dīzeļversija attīsta 313 Zs.

Kopumā klientiem pieejami 12 varianti ar xDrive pilnpiedziņu, kas jaudīgākajai dīzeļversijai (313 Zs) būs komplektā jau no rūpnīcas.

BMW 4.sērija kompānijai piedāvājumā ienāca 2013.gada jūnijā. Kopš tā laika pārdoti vairāk nekā 400 000 šīs saimes eksemplāru.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.