“SsangYong” publicē krosovera “Rexton” priekšteča attēlus

Dienvidkorejas autoražotājs “SsangYong” atklājis koncepta LIV-2 attēlus. Paredzams, ka tieši šis prototips kļūs par vizuālo paraugu nākamās paaudzes krosovera “Rexton” modelim.

Plānots, ka “Rexton” jaunās paaudzes modeļa tehnisko bāzi veidos pilnīgi jauna tehniskā platforma, ko vēlāk izmantos arī jaunās paaudzes “Korando Sport” (citos tirgos – “Action Sports”) pikapa ražošanai. Zināms, ka jaunais tehniskais risinājums ļāvis samazināt konstrukcijas svaru par aptuveni 50 kg, bet motoru klāstu veidos jau zināmais 2,2 litru dīzeļdzinējs, kas pašreizējās paaudzes modelī attīsta 178 Zs un 400 Nm, kā arī jauns 2,0 litru četru cilindru benzīna turbo agregāts.

Spēka agregātus varēs kombinēt ar “Mercedes-Benz” septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu vai tā paša ražojuma astoņu pakāpju transmisiju.

“SsangYong” LIV-2 koncepts tiks parādīts Parīzes autoizstādē (no 1.10).

“SsangYong” ir neliela kompānija, kas gadā saražo 150 000 automobiļu. Pēc bankrota 2010.gadā tas nonāca milzīgā indiešu koncerna Mahindra&Mahindra īpašumā un tagad korejiešu lietas iet uz augšu. Kompaktais krosovers “Tivoli” un tā pagarinātais modelis “XLV” ir veiksmīgi, tādēļ vadība pamatoti cer, ka arī jaunais “Rexton”, kas tirgū debitēs 2017.gadā šo pozitīvo izaugsmi turpinās. 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.