Top Gear bijušais vadītājs Klārksons nosauc 10 sliktākos automobiļus

Autoraidījuma “Top Gear” bijušais vadītājs Džeremijs Klārksons nosaucis 10 sliktākos automobiļus, ar kuriem viņam nācies braukt pēdējo 12 mēnešu laikā. Klārksona reitings tāpat kā 10 labāko auto vērtējums iepriekš, publicēts izdevumā “The Sunday Times”.

Astoņi automobiļi no desmit saņēmuši “divnieku”. Vairums no tiem Klārksons nodēvējis par garlaicīgiem, piemēram, Škoda Superb dvēseles neesot vairāk kā saldējamā kamerā. Bez atzīmes palikuši divi modeļi – Nissan GT-R sacīkšu modifikācija un Hyundai minivens H1.

GT-R viņš nosaucis par bīstamu un ārkārtīgi nekomfortablu spēkratu, bet H1 – par automobili, ko iegādāties vienīgi “taksometra šoferis Āfrikā” vai “daudzbērnu katoļu ģimene Eiropā, kas ir pārāk nogurusi, lai pamanītu, ka brauc ar ātrumu tikai sešas jūdzes stundā.”

Labāko auto reitingā piecas zvaigznes Klārksons piešķīra vien Mazda MX-5 un Vauxhall Zafira Tourer. Septiņi modeļi (Mercedes-AMG GT S, Ford Focus RS, Ford Mustang, Volvo XC90, BMW M2, Ferrari 488 GTB un Lamborghini Aventador) saņēma četras zvaigznes, bet Alfa Romeo 4C Klārksons atzina par sliktāko no šī desmita, novērtējot vien ar divām zvaigznēm.

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.