Audi Q2 startēs ar īpašo “Edition #1”

Vācu autobūves kompānija Audi papildina modeļu klāstu ar kompakto krosoveru Q2. Modeļa tirdzniecība sākas ar ekskluzīvo versiju “Edition #1”, kas pasūtīšanai kļūs pieejama no septembra.

“Edition #1” atšķirsies ar quantum pelēkas krāsas virsbūvi, ko papildinās melni un manhattan pelēkas krāsas eksterjera dekori, 19 collu riteņi un bagātīgs aprīkojuma klāsts.

“Edition #1” pamatā ir S-Line noformējums ar izteikti sportiska dizaina bamperiem, sliekšņu uzlikām un difuzoru. Automobilim ir manhattan pelēkas krāsas virsbūves uzlikas, melni C balstu dekori ar Audi četru riņķu simboliku un melni spoguļu korpusi. Savu akcentu piedod arī titāna melnās krāsas dekori no Audi Exclusive paketes automobiļa priekšpusē, kā arī antracīta melnie 19 collu riteņu diski piecspieķu rotora dizainā no Audi Sport.

Interjers izceļas ar augstumā regulējamiem sēdekļiem, multifunkcionālu un ar ādu apvilktu stūri, kā arī salona ādas/auduma apdari. Pie aprīkojuma pieder arī 10 veidos regulējams LED mērinstrumentu izgaismojums.  

Audi Q2 “Edition #1” pasūtīšanai kļūs pieejams septembrī, bet dīleru centri to saņems dažas nedēļas vēlāk.

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.