Top Gear bijušais vadītājs Klārksons nosauc 10 labākos auto

Autoraidījuma “Top Gear” bijušais vadītājs Džeremijs Klārksons nosaucis 10 labākos automobiļus, ar kuriem viņam nācies braukt pēdējo 12 mēnešu laikā. Klārksona reitings publicēts izdevumā “The Sunday Times”.

“Ja automobilis neuzbudina jūs katru reizi, kad apsēžaties pie stūres, tad tas ir vienkārši instruments. Bet, ja tas ir instruments, tad tikpat labi var izmantot autobusu” – savā komentārā ierakstījis Klārksons.

Džeremija Klārksona sadarbība ar BBC un raidījumu Top Gear beidzās 2015.gada martā. Pēc konflikta ar vienu no raidījuma producentiem, Klārksons tika atlaists no “Top Gear” raidījuma vadītāja posteņa un BBC paziņoja, ka nepagarinās ar viņu kontraktu. Solidarizējoties ar Klārksonu, šovu pameta arī abi ilggadējie viņa kolēģi Ričards Hemonds un Džeimss Mejs.

Tagad Klārksons, Hemonds un Mejs gatavo jaunu šovu kanālam “Amazon Prime”, kas “ies gaisā” šā gada rudenī. Tikmēr “Top Gear” turpinās ar citiem raidījuma vadītājiem, tomēr ne tuvu nav tik iecienīts kā Klārksona laikā un pirmajos trīs izlaidumos piedzīvojis dramatisku skatītāju popularitātes kritumu.

Mazda MX-5 2.0 Sport Recaro. Klārksona vērtējums – 5 zvaigznes

Alfa Romeo 4C – 6 zvaigznes

Mercedes-AMG GT S – 4 zvaigznes

Ford Focus RS – 4 zvaigznes

Ford Mustang Fastback 5.0 V8 GT – 4 zvaigznes

Volvo XC90 D5 AWD – 4 zvaigznes

Vauxhall Zafira Tourer 1.6 CDTi Tech Line – 4 zvaigznes

BMW M2 – 4 zvaigznes

Ferrari 488 GTB – 4 zvaigznes

Lamborghini Aventador – 4 zvaigznes

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.