“Land Rover” „Autobiogrāfija” tagad vēl jaudīgāka un modernāka

“Land Rover” papildinājis piedāvājumu ar sava apvidus auto “Range Rover” visgreznākās versijas “SV Autobiography” īpaši jaudīgo modifikāciju “SVAutobiography Dynamic”. Pircējiem tā kļūs pieejama ziemā, cena – vismaz 97 100 eiro.

“SVAutobiography Dynamic” motortelpā atrodas piecu litru V8 agregāts, kas attīsta 550 Zs un 680 Nm. Tas darbojas kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un var nodrošināt apvidus auto paātrinājumu līdz simtam 5,4 sekundēs.

Jaunās versijas eksterjers atšķiras ar papildu dekoratīvajiem elementiem pelēkā krāsā, 21 vai 22 collu riteņu diskiem, hromētiem izplūdes sistēmas uzgaļiem un sarkanas krāsas “Brembo” bremžu skavām. Automobilim ir modernizēta piekare un par 8 mm zemāks klīrenss, bet vadītāja palīgsistēmām pievienotas “Dynamic Response” un “Adaptive Dynamics” tehnoloģijas, kas maina spēkrata uzvedību atkarībā no ceļa apstākļiem un vadītāja braukšanas stila.

Noderīga būs arī “Low Traction Launch” sistēma, kas palīdz uzsāk kustību uz slidena ceļa, sniega vai dubļos, uzlabotā ceļa zīmju atpazīšanas sistēma, kas neļaus pārsniegt tajās norādīto maksimālo ātrumu un piekabes asistents, kas virzīs mašīnu un piekabi gar monitorā redzamajām līnijām, no vadītāja prasot iestatīt vien braukšanas virzienu. Aklās zonas un joslas uzturēšanas asistenti turpmāk ne vien brīdinās, bet arī aktīvi iejauksies, automātiski atgriežot automašīnu izvēlētajā kursā, savukārt salonā iepriecinās jaunā multimediju sistēma ar 10,2 collu ekrānu un “Dual View” funkciju, kas vadītājam un pasažieriem ļauj redzēt atšķirīgu attēlu un izmantot citas iespējas. 

Tikai britu tirgū apvidus auto būs pieejams arī ar trīs litru V6 kompresormotoru, kas tiek izmantots dažādiem “Jaguar” modeļiem. Agregāts attīsta 340 ZS un 450 Nm, nodrošinot paātrinājumu līdz 100 km/h 7,1 sekundē.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.