Mercedes transports golfa spēles cienītājiem

Mercedes-Benz sadarbībā ar kompāniju Garia uzbūvējuši greznu un videi draudzīgu golfa auto, kam dots nosaukums Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car.

Tikai 440 kg smagais Golf-Car aprīkots ar diožu lukturiem, oglekļa šķiedras jumtu un difuzoru, 14 collu riteņiem un mugursomai līdzīgu novietni, kas paredzēta golfa spēles piederumu transportēšanai.

Interjera noformējumā izmantota āda, oglekļa šķiedras un koka dekori. Pie priekšējā paneļa stiprinās 10,1 collu skārienjutīgs ekrānu, kas informē par auto darbību, strādā kā navigācija, norādot pašreizējo atrašanās vietu un maršrutu līdz nākošajai bedrītei, aizvieto rezultātu tablo un aktivizē dažas funkcijas, piemēram, vējstikla apsildi vai logu tīrītājus.

Miniatūrajā braucamrīkā atrasta vieta golfa bumbiņu turētājam, vairākiem dzērienu turētājiem un arī vienai atdzesējamai novietnei.

Par golfa auto dzinējspēku kalpo 4 Zs elektromotors ar funkciju, kas īslaicīgi, piemēram, strauji paātrinoties, ļauj mobilizēt 15 ZS. Mašīnītes maksimālais ātrums – 30 km/h, bet baterijas, kas jāuzlādē sešas stundas, var nodrošināt enerģijas krājumus aptuveni 80 km/h.

Sākotnēji tiks izlaisti divi Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car, bet, ja spēles cienītājiem greznais braucamrīks (un arī cena) ies pie sirds, ražotājs gatavs būvēt vēl.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.