Augustā “Scania” prezentēs jauno kravas automobiļu paaudzi

2016. gada 23.augustā uzņēmums Scania uzsāks jauno kravas automobiļu laišanu tirdzniecībā, prezentējot pirmos Eiropas tirgum paredzētos tālsatiksmes kravas automobiļus.

Ar šo pirmo prezentāciju tiek demonstrētas līdz šim lielākās Scania investīcijas jaunos produktos un pakalpojumos; vienlaikus tas būs kā uzņēmuma 125. gadadienas svinības.

Scania jauno piedāvājumu klajā laidīs vairākās stadijās, koncentrējoties uz dažādām nozarēm un klientu grupām, sekojot rūpīgi izplānotam grafikam; paralēli tiks pārdoti arī augstu vērtētie pašreizējās paaudzes kravas automobiļi. Pakāpeniskā jaunās paaudzes ieviešana tiks uzsākta ar Eiropas tirgum paredzēto tālsatiksmes kravas automobiļu laišanu tirdzniecībā, vēlāk tiem sekos citas kravas automobiļu versijas.

“Scania vienmēr ir bijis uzņēmums, kas vērsts uz inovācijām un esmu pārliecināts, ka jaunās paaudzes kravas automašīna to vēlreiz apliecinās. Vienlaikus, jaunā Scania paaudze iezīmēs nākamo posmu visā kravas auto industrijā – gan tehnisko risinājumu, gan arī atbildības pret vidi un ilgtspējas jomā,” uzsver Scania Latvia vadītājs Aigars Pušinskis.

Uzņēmums Scania ir izstrādājis plašu pielāgotu produktu un pakalpojumu risinājumu klāstu, kas ļauj samazināt transportlīdzekļu ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas un palielināt to darbspējas laiku.

Scania mērķis ir kļūt par vadošo uzņēmumu ilgtspējīgas transportēšanas jomā, un aizvien lielāka nozīme tajā būs partnerībām un digitalizācijai. Ilgtspēja ir arī viens no gaidāmās kravas automobiļu paaudzes atslēgas vārdiem, jo tā būs nozīmīgs aspekts gan uzņēmuma Scania, gan tā klientu – un viņu klientu – turpmākai konkurētspējai.

“Šobrīd rit pēdējā pārdošanas un pakalpojumu tīkla, kā arī Eiropas ražotņu sagatavošanas stadija. Pagaidām mēs nesniegsim plašāku informāciju par daudzajām gaidāmajām inovācijām. Taču esmu pārliecināts, ka par to, ko Scania prezentēs 23.augustā, tiks runāts daudz – gan pašā nozarē, gan ārpus tās,” teic Kristians Levins (Christian Levin), Tirdzniecības un mārketinga nodaļas izpildviceprezidents.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.