30 melnu “Mercedes” izbrauciens nepatīkami pārsteidz maskaviešus (+ video)

Aptuveni 30 melnu “Mercedes G-klases” apvidus auto izbrauciens pa Maskavas ielām nepatīkami pārsteidzis gan Krievijas galvaspilsētas iedzīvotājus, gan citus satiksmes dalībniekus, kuri trāpījās šīs kolonnas ceļā.

Jaunie ļaudis mersedesos uzvedās skaļi un bravūrīgi, kolonna virzījās pārkāpjot noteikumus un apdraudēja citus satiksmes dalībniekus, raksta krievu mediji. Tagad izrādījies, ka šādā veidā savu izlaidumu svinējuši Krievijas FDD (Federālais drošības dienests (agrāk KGB)) akadēmijas absolventi.

Pārbrauciens, kas noticis jau 21.jūnijā tagad ieguvis plašu rezonansi un vairākas amatpersonas skarbi kritizējušas notikušo. FDD ģenerālmajors Aleksandrs Mihailovs to pat salīdzinājis ar Dzimtenes nodevību: „Dienesta interešu nodevība pilnā apjomā. Neviens nezina, kur šie puiši dienēs. Kā tas iespējams, ka būtībā jau FDD sistēmā iekļauto darbinieku fotogrāfijas nonāk tīmeklī?! Tas, kurš šos datus atklājis, ir jāatlaiž nekavējoši ”, paziņojis Mihailovs.

REN TV žurnālisti noskaidrojuši, ka melnos “Mercedes” absolventi iznomājuši uz 3 stundām, maksājot par vienu stundu 1500 rubļu (22 eiro).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.