No 23 000 eiro – jaunais ģimenes draugs “Volkswagen Caddy”

Vācijas autobūves kompānija “Volkswagen” laidusi klajā furgoniņa “Caddy” pasažieru modifikāciju “Caddy Family”, kas pašmāju tirgū maksās, sākot no 23 050 eiro.

“Caddy Family” paredzēts tiem pircējiem, kuri vēlas ceļot ar ģimeni, taču nevēlas vai nevar izdot tik daudz naudas, cik ražotājs prasa par minivenu “Touran”.

Furgoniņš ar stikloto virsbūvi varbūt nav tik harmonisks kā jau pieminētais “Touran”, taču var pildīt to pašu uzdevumu ne mazāk veiksmīgi. Automašīna jau no rūpnīcas komplektēta ar atlokāmiem galdiņiem priekšējo sēdekļu atzveltnēs un atpakaļskata kameru, bet līdzņemamās mantas un bagāžu ērti izvietot daudzajās glabātuvēs un nišās, ko konstruktori paredzējuši “Caddy Family” konstrukcijā.

Abus priekšējos sēdekļus var regulēt augstumā, bet zem tiem atrodas bagāžas atvilktne. Bāzes komplektā būs arī gaisa drošības spilveni otrās rindas pasažieriem,  klimata iekārta, “Composition Colour” radio un jumta reliņi, bet virsbūves krāsas bamperi, ar hroma līstēm greznots radiatora režģis un tonēti stikli ir detaļas, kas Volfsburgas furgoniņam liks izskatīties mazliet augstvērtīgāk.

“Caddy Family” bāzes versija ar 1,2 litru 84 ZS benzīna motoru maksās 23 050 eiro, bet septiņvietīgais “Maxi” variants ar 1,0 litru trīscilindru benzīna motoru – 26 903 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.