Honda atvadās no CR-Z hibrīda ar Alpha Final Label versiju

Japānas autobūves kompānija Honda sagatavojusi atvadu versiju Alpha Final Label no 2010.gada ražotajam hibrīdautomobilim CR-Z, kas drīzumā tiks noņemts no konveijera.

Hibrīda kupejas pēdējā versija aprīkota ar 17 collu matēta alumīnija riteņu diskiem, sporta stūri un melniem sporta sēdekļiem ar uzrakstu Final Label. Iegravēta plāksnīte ar šādu uzrakstu redzama arī vidus konsolē pa vidu manuālās pārnesumkārbas svirai un elektroniskās stāvbremzes iedarbināšanas pogai.

Hibrīdauto komplektēts ar 1,5 litru četrcilindru benzīna motoru, kas strādā pārī ar elektromotoru. Sistēmas kopējā jauda ir 130 ZS un to var kombinēt ar sešu pakāpju manuālo vai variatora transmisiju.

Piecarpus gadu laikā Honda realizējusi aptuveni četrus miljonus sportiskā hibrīda eksemplāru, tomēr pēdējā laikā pieprasījums strauji kritās. Šī iemesla dēļ Honda CR-Z jau 2014.gadā tika izņemta no Eiropas tirgus. Tirdzniecība turpinājās ASV, taču arī tur 2015.gadā pārdots vien nedaudz vairāk par 1000 eksemplāriem.

Honda CR-Z Alpha Final Label būs pieejama piecos tikai šim modelim sagatavotos virsbūves krāsu variantos, bet nopirkt šo ierobežota skaita versiju varēs vien pašmāju tirgū. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.