Britu premjers nopērk sievai lietotu Nissan par 2000 eiro

Lielbritānijas premjerministrs Deivids Kamerons iegādājies sievai lietotu Nissan Micra hečbeku, par pirkumu samaksājot 1495 mārciņu (nepilni 2000 eiro).

Lūk, piemērs, kad dzīvesbiedrs, izvēloties dāvanu sievai, ir bijis daudz pieticīgāks nekā varētu gaidīt, zinot viņa statusu un maka biezumu.

Pirkums veikts Witney Used Car Centre lietoto automašīnu tirdzniecības vietā, Lovelles pilsētiņā, 120 km no Londonas, bet attēli, kuros Kamerons un uzņēmuma vadītājs Aiens Haris viens otram paspiež roku pēc noslēgtā darījuma, aplūkojami pārdevēja Facebook profilā.

Haris pastāstījis, ka piektdienas pēcpusdienā viņam piezvanījis Kamerona apsardzes pārstāvis un palūdzis uzkavēties darbā līdz plkst.17.30, skaidrojot, ka premjers vēlas apskatīt automašīnu personīgi. Sākumā viņš nodomājis, ka tiek izjokots, taču pulksten 17.32, kad pie salona apstājusies Kamerona apsardze, viņš sapratis, ka „viss notiek pa īstam.”

Kamerons devies pie tumšzilas krāsas Nissan Micra ar 148 000 nobraukumu un pats personīgi to novērtējis. Haris domā, ka premjers to jau iepriekš bija noskatījis internetā.

Tajā vakarā darījums neesot noticis, taču otrā rītā Kamerons ieradies vēlreiz un nopircis iepriekšējā vakarā nolūkoto auto. Haris premjeru esot apkalpojis kā parastu pircēju un pat nepiedāvājis atlaidi, bet Kamerons samaksājis tieši tik, cik norādīts pārdošanas lapā. 

Foto: Facebook

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.