Zini, no kurienes nāc – “Rolls-Royce Phantom” atvadu versija ar īpašo rūpnīcas suvenīru

“Rolls-Royce” prezentējis “Phantom” kupejas un kabrioleta “Drophead Coupe” atvadu versijas “Zenith”, kas komplektētas ar īpašu suvenīru no rūpnīcas un piknika aprīkojumu.

“Rolls Royce Phantom” pašreizējā paaudze no mums atvadās šogad, tādēļ ražotājs pēdējos 50 eksemplārus (visi jau izpirkti) nolēmis pagodināt ar īpašu aprīkojumu.

Pirmkārt, katra jubilejas eksemplāra salonā tiks uzstādīta pulēta alumīnija lādīte ar metāla gabaliņu no automobiļa rūpnīcas konveijera, precīzām šīs detaļas izcelsmes koordinātēm un iegravētu automobiļa identifikācijas numuru. Otrkārt, ikviena “Zenith” eksemplāra bagāžas nodalījumā būs piknika komplekts ar stikla plauktiņu, ledusskapi divām šampanieša pudelēm un astoņām glāzēm. Komplektā būs iekļauti divi ādas spilveni un piknika grozs tādā krāsā, kādu izvēlēsies pircējs. Trešā lieta, kas jubilejas versiju atšķir no parastās rūpnīcas eksemplāra ir lāzera gravējums uz elkoņu balsta, kas atveido karti ar Villa d`Aste, Komo un Ženēvas ezera koordinātēm.

Atgādināsim, ka tieši šajā gleznainajā Itālijas apvidū pirmoreiz tika parādīti “Drophead Coupe” un “Phantom Coupe” koncepta modeļi, kas toreiz saucās “100EX” un “101EX”.

Phantom kupejas un kabrioleta ražošana beidzas šogad vienlaicīgi ar septītās paaudzes “Phantom” sedanu. Tiek ziņots, ka astotās paaudzes saimē kupejas un kabrioleta nebūs. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.