“Chevrolet Camaro” ekstrēmā versija avarē Nirnburgringā (+ video)

“Chevrolet Camaro” visjaudīgākā modifikācija Z/28, kas testē tehniku Nirnburgringas trasē iekļuvusi nopietnā avārijā, ietriecoties trases nožogojumā.

Kā ziņo interneta izdevums “Motor1”, vienā no trases līkumiem testu prototipa vadītājs iebrauca pārāk strauji. Mēģinot samazināt ātrumu pilots sabloķēja automašīnas riteņus, kā rezultātā “Chevrolet” kļuva nevadāms un ietriecās trases nožogojumā līkuma iekšmalā.  

Pēc atsitiena pret apmali prototips nobrauca zālājā, bet uz avārijas vietu atsteidzās trases drošības mašīna “Opel Insignia OPC”. “Camaro” tika apsegts ar pārklāju, lai pasargātu no ziņkārīgo acīm un vēlāk aizvests ar speciālo evakuatoru. Pilots un pasažieris avārijā necieta, bet prototipam tika bojāts priekšējais spārns un bamperis.    

“Chevrolet Camaro Z/28” pašreizējā paaudze debitēja 2013.gadā. Amerikāņu muskuļauto motortelpā atrodas 505 ZS jaudīgs 7,0 litru V8 motors komplektā ar manuālo sešu pakāpju pārnesumkārbu.  Agrāk izskanēja informācija, ka jaunās paaudzes modelis, kas pašlaik testē (un avarē) Nirnburgringā tiks aprīkots ar 6,2 litru V8, kas attīstīs vairāk nekā 640 ZS. Pircēji to var gaidīt 2017.gadā. 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.