Amerikānis nobrauc 1,6 miljoni km. un saņem jaunu pikapu Tundra

ASV iedzīvotājs Viktors Šepards deviņu gadu laikā ar savu 2007.gada Toyota Tundra pikapu nobraucis vairāk nekā 1,6 miljonus kilometru. Ražotājs atpircis no īpašnieka izturīgo auto, vietā pasniedzot jaunākās paaudzes modeļa atslēgas.

Luiziānā dzīvojošais Šepards darba darīšanās bieži devies uz Ziemeļdakotu, Vaiomingu un Virdžiniju, gadā nobraucot vidēji 200 000 kilometrus.

Īpašnieks apgalvo, ka viņa pikaps nekad neesot salūzis – ja neskaita regulārās apkopes (9 gadu laikā 117 reizes) pie sertificētā dīlera, ārpuskārtas apmeklējumu pie remontētājiem nav bijis.

Šepards ir pārliecināts, ka miljons kilometru tagad jau ar jauno automašīnu, nebūs problēma – “Šie automobiļi ir droši un uzticami. Ja jūs redzat ceļmalā stāvošu “Toyota”, iemesls var būt jebkāds, tikai ne tehniska problēma, tādēļ, ka šie auto lūzt ļoti reti. ”

No Šeparda atpirkto Tundra pikapu nogādās “Toyota” rūpnīcā Sanantonio – speciālisti to izjauks un rūpīgi izpētīs, lai iegūtos datus un pieredzi varētu izmantot jauno pikapu ražošanā.   

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.