„Bridgestone” sola trīskāršu devu adrenalīna

Kompānija „Bridgestone” prezentējusi jaunu vasaras riepu modeli vidējās klases sporta automašīnām – „Potenza Adrenaline RE003”.

Veidojot jauno riepu, „Bridgestone” inženieriem bija dots uzdevums panākt optimālu precīzas vadāmības, konkrētu atbildes reakciju un efektīvu bremzēšanas īpašību (jo sevišķi uz slapja seguma) kompromisu. Tādējādi jaunā „Potenza Adrenaline RE003” ļauj ar pilnu atdevi realizēt automobiļa sportisko potenciālu un tās sportiskums sevišķi labi izpaužas, braucot dinamiskā režīmā pa autostrādi vai līkumotiem asfalta serpentīniem.

„Potenza Adrenaline RE003” vadāmības precizitātes ziņā krietni pārspēj līdzšinējo modeli. Tā nodrošina automobilim sportiski asus, taču prognozējamus manevrus, kā arī nudien efektīvu palēninājumu uz slapja asfalta seguma.

Kā liecina ražotāja informācija, riepa izceļas ar oriģinālu protektora zīmējumu, ko idejas autori raksturo kā „trīs rievas un pusrieva”. Pateicoties tam un platajai centrālajai joslai, izdevies palielināt protektora atbalsta daļas stingrību un līdz ar to arī augstu stūres reakciju precizitāti. Bet pastiprināta plecu joslas protektora bloku stingrība nodrošina riepai labāku noturību līkumos. Savukārt mainīga platuma garenrieva nodrošina efektīvu ūdens drenāžu no riepas atbalsta laukuma, minimizējot akvaplanēšanas risku.

Kā jau sākumā minēts, „Potenza Adrenaline RE003” ir domātas vidējās klases sporta automašīnām. „Bridgestone” jaunais modelis ir pieejams 30 dažādos izmēros ar montāžas diametru no 15 līdz 19 collām un profila augstumu no 35 līdz 60%. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.