Nākamgad „Lexus RX” kļūs septiņvietīgs

Pašlaik notiekošajā Ņujorkas starptautiskajā auto izstādē „Lexus” ģenerāldirektors Džefs Brekens oficiāli apstiprinājis, ka sagatavošanā atrodas populārā krosovera „RX” septiņvietīgā modifikācija. Plānots, ka tā nonāks tirgū 2017.gada rudenī.

Nav grūti nojaust un Brekens to arī apstiprināja, ka „RX” ar septiņām sēdvietām sevišķi gaida klienti ASV. Lai nu ar ko, bet ar šo publiku neviens autoražotājs neuzdrīkstas nerēķināties. Pateicoties zemajām benzīna cenām, vidējo un lielo SUV tirgus ASV turpina pastāvīgi augt. Un „Lexus RX” ir viens no šī segmenta dižpārdokļiem, ik gadus atrodot vismaz 100 tūkstošus pircēju. Turklāt šāds pieprasījums stabili turas beidzamos trīs gadus.

„Lexus” Ziemeļamerikas dīleri ir pārliecināti, ka „RX” septiņvietīgas modifikācijas parādīšanās piesaistīs japāņu premiālajam zīmolam vēl jaunus klientus. Laižot klajā garās bāzes versijas „Lexus RX450h L” un „210t L”, autoražotājs spēs konkurēt ar tādiem krosoveriem kā „Acura MDX”, „Infiniti Q60” un „Volvo XC90”, kam jau ir piedāvājumā komplektācijas ar trijām sēdekļu rindām. 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.