ASV – mazturīgais nozog “BMW X6”, 11-gadīgs zēns – cementa vedēju (+ foto)

Floridas štatā aizturēts 36 gadus vecais Nikolass Džeksons, kurš no automobiļu dīlera centra nozadzis “BMW X6” un 60 citu spēkratu atslēgas.

Iepriekšējā dienā Džeksons jau pabijis tajā pašā autosalonā un mēģinājis iegādāties kāroto automobili, piedāvājot kredītkarti un EBT karti, kurā ik mēnesi tiek ieskaitīti naudas līdzekļi mazturīgajiem pārtikas iegādei (Floridā – $129).

Pircējam atteikts, taču jau nākamajā dienā viņš atgriezies autosalonā un to aplaupījis, aizdzenot “BMW X6” un paķerot līdzi 60 citu spēkratu atslēgas. Tālu gan zaglim neizdevās tikt, jo “BMW” degvielas tvertne izrādījās gandrīz tukša, bet naudas benzīna iegādei Džeksonam nebija. Rezultātā policija viņu aizturēja tikai 40 km no nozieguma vietas.

Krietni grandiozāku šovu Minesotas štatā sarīkojis kāds 11 gadus vecs zēns, kura aizturēšanā iesaistījās vairākas policijas ekipāžas un helikopters. Izmantojot to, ka cementa vedēja šoferis bija atstājis atslēgas aizdedzē, mazgadīgais piedzīvojumu meklētājs aizdzinis cementa vedēju no būvlaukuma un vairāk nekā stundu izklaidējies braukājot lielā ātrumā, kas brīžiem sasniedza pat 120 km/h, ar daudztonnīgo kravas mašīnu pa pilsētas ielām.

Zēns neapstājies arī tad, kad viņam sāka sekot vairākas policijas ekipāžas un helikopters. Tieši otrādi – viņš uzsāka bēgšanu, uztriecās divām policijas mašīnām un turpināja braukt arī tad, kad cementa vedēja riepas tika pārdurtas ar speciālas dzelkšņu lentes palīdzību. Vairāk kā stundu pēc vajāšanas uzsākšanas likumsargiem tomēr izdevās bēgli ievirzīt strupceļā un viņš tika arestēts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.