„Grand Cherokee Tailhawk” parāda vēl pirms pirmizrādes

Kompānija „Jeep”, lai neliktu saviem cienītājiem mocīties gaidās, nodevusi medijiem „Grand Cherokee” speciālās versijas „Tailhawk” pirmos attēlus.

Ar paplašinājumu „Tailhawk” amerikāņu ražotāja „Jeep” modeļu gammā tradicionāli tiek apzīmētas sevišķi smagiem bezceļa apstākļiem paredzētas modeļu versijas. Tagad tāda papildinās arī jaunās paaudzes „Grand Cherokee” saimi. Automobiļa oficiālā pirmizrāde paredzēta nākamnedēļ Ņujorkas starptautiskajā autoizstādē.

„Grand Cherokee Tailhawk” ieguvis ne tikai agresīvāku izskatu, ko tam piešķir atšķirīgas konfigurācijas buferi un radiatora reste, sarkanas buksēšanas cilpas un citi dizaina papildinājumi, bet arī pastiprinātu balstiekārtu un paaugstinātu klīrensu.

Detalizēta tehniskā informācija pagaidām nav atklāta.

Toties medijos izskanējušas baumas, ka līdztekus iespaidīgajam „Tailhawk” Ņujorkas autosalonā „Jeep” varētu prezentēt uz „Small Wide” platformas veidotu jaunu kompaktkrosovera modeli, kas stāsies „Compass” vietā un būs „Nissan Qashqai”, „Kia Sportage”, „Škoda Yeti” u.tml. konkurents. Oficiāla apstiprinājuma tam pagaidām nav.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.