Atklātībā izsprūk „Swift”

Pēc parādīšanās „Suzuki” Lielbritānijas dīleru sanāksmē internetā priekšlaikus noplūduši mazā hečbeka „Swift” nākamās paaudzes pirmie attēli.

Kā liecina šobrīd pieejamā informācija, „Suzuki Swift” ceturtās paaudzes modeļa oficiālā pirmizrāde paredzēta tikai pēc gada. Protams, tā izstrāde šobrīd atrodas fināla fāzē, tādēļ nav nekāds brīnums, ka ražotājs ar topošo modeli sāk iepazīstināt savus dīlerus. Lai arī kā „Suzuki” pārstāvjiem negribētos paturēt savu gaidāmo jaunumu noslēpumā, cilvēku rotaļas ar modernajām tehnoloģijām šo uzdevumu padara gandrīz neiespējamu.

 

Nākamais „Swift” tiek veidots uz tās pašas platformas, kas izmantota jaunās paaudzes „Baleno”. Publicētajos attēlos redzams, ka tas saglabājis atpazīstamo virsbūves veidolu, taču kļuvis emocionāli izteiksmīgāks par aktuālo modeli. Atšķirīgu jauno padara priekšējā buferī integrētā sešstūra radiatora reste, diožu lukturu optika, beidzamajā laikā par modes lietu kļuvušais aizmugurējais statnis, kas ar melnu segmentu vizuāli ir atdalīts no jumta, kā arī maskēti aizmugurējo durvju rokturi.

Paredzams, ka no „Baleno” jaunais „Swift” mantos arī dzinēju paleti – 1,2 l/90 ZS „Dualjet” atmosfērisko benzīna motoru, litrīgo trīscilindru „Boosterjet” turbomotoru ar 112 ZS. Abi tiks komplektēti ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Britu mediji min, ka topošā „Swift” pirmssērijas prototipu „Suzuki” varētu parādīt šā gada oktobrī notiekošajā Parīzes autoizstādē. 

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.