No 19 990 eiro – “Seat” atklāj krosovera “Ateca” cenu (+ foto)

Spānijas autobūves kompānija “Seat” darījusi zināmu sava pirmā krosovera cenu. Bāzes versija ar 1,0 TSI 115 ZS benzīna motoru maksās 19 990 eiro.

“Seat” izpildījis agrāk doto solījumu un, lai arī simboliski, piedāvā savu jauno krosoveru “Ateca” par cenu, kas mazāka par 20 tūkstošiem eiro. “Ateca” oficiālais tirdzniecības starts paredzēts jūnijā un klienti varēs izvēlēties kādu no piecām motoru versijām, trīs aprīkojuma komplektācijām, priekšpiedziņas vai pilnpiedziņas variantu.

Zināms, ka 4,36 m garajam “Ateca” ir 510 litru (485 litri 4×4 versijai) ietilpības bagāžas nodalījums, multimediju sistēma ar astoņu collu ekrānu, “Mirrorlink”, “Apple CarPlay” un “Android Auto” atbalstu, bet no papildaprīkojuma saraksta iespējams izvēlēties, piemēram, diožu lukturus vai palīgsistēmu, kas uzņemsies automobiļa kontroli satiksmes sastrēgumos.

Vizuāli “Ateca” ir tipisks krosovers ar paaugstinātu sēdpozīciju un “Seat” raksturīgo trapecveida radiatora režģi.

Motoru klāstā divi benzīna agregāti: 1,0 litru TSI 115 Zs un 1,4 litru TSI 150 ZS, kā arī trīs dīzeļi: 1,6 litru agregāts attīsta 115 Zs, bet 2,0 litru motors pieejams divās versijās – ar 150 vai 190 ZS. Vēlāk tiek solīts vēl viens benzīna motors ar 200 ZS un, iespējams, pat īpaši sportiskā “Cupra” modifikācija.  

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.