„Mercedes-Benz” muzeja sveiciens „BMW” simtgadē

Štutgartē esošais „Mercedes-Benz” muzejs ir oficiāli apsveicis visus „BMW” darbiniekus sakarā ar viņu kompānijas 100.gadskārtu un šim notikumam par godu piedāvā tiem bez maksas aplūkot muzeja ekspozīciju.

Turklāt pirmajiem 50 Bavārijas autoražotāja pārstāvjiem tiek solīts bezmaksas cienasts muzeja restorānā. Ēdienkartē paredzēta speciāla švābu virtuves delikatese, kas tiks servēta „BMW” radiatora restes formā.

Kā liecina koncerna „Daimler AG” interneta mājas lapā izvietotā informācija, muzeja speciālais piedāvājums ir spēkā tikai šonedēļ no 8. līdz 13.martam. Lai to izmantotu, apmeklētājiem ieejas uzraugiem tikai jāuzrāda kompānijas „BMW” izdota dienesta apliecība.

„Mēs sirsnīgi sveicam pasaulē pazīstamo kompāniju „BMW AG” nozīmīgajā jubilejā un aicinām tās darbiniekus mūsu muzejā paplašināti iepazīties ar spēkratu būves vēsturi. Pirms desmit gadiem atvērtā ekspozīcija izvedīs interesentus cauri dažādiem automobiļa attīstības laiku lokiem – no pirmsākumiem līdz pat mūsdienīgām tehnoloģiskām izstrādnēm,” teic „Mercedes-Benz Classic” nodaļas mārketinga vadītājs Ralfs Glāzers.

Viņš diplomātiski norādīja, ka Karls Bencs un Gotlībs Daimlers izgatavoja savu pirmo automobili 1886.gadā, t.i., 30 gadus pirms tika izveidots uzņēmums „Bayerische Motorenwerke”. 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.