Gaidāma „Honda Civic” desmitā atnākšana

Ženēvas autoizstādē japāņu autoražotāja „Honda” stenda centrālā vieta ierādīta „Civic” desmitās paaudzes modeļa prototipam.

Mūsu tirgū šobrīd pārdošanā ir „feisliftēts” devītās paaudzes „Civic”. Japānā un ASV jau tiek pārdota „Honda” kompaktmodeļa desmitā paaudze, taču pagaidām tas pieejams tikai kā sedans un divdurvju kupeja. Eiropiešiem šīs versijas pagaidām nemaz netiek piedāvātas. Bet speciāli Eiropas tirgum japāņu kompānijā top „Civic” hečbeks. Līdzīgi kā tagadējais modelis tas tiks ražots Lielbritānijā.

Lai gan tā nav oficiāli apstiprināta informācija, britu mediji ziņo, ka jaunais „Civic” varētu tikt laists sērijveida ražošanā jau šā gada nogalē, tātad tirgū tas nonāks 2017. gada sākumā.

Desmitā „Civic” prototips izdevies vizuāli ne mazāk agresīvs un sportisks par priekšteci. Atliek cerēt, ka, pārvērsts par sērijveida modeli, tas nezaudēs vizuālo atraktivitāti.

Japāņi pagaidām neatklāj daudz tehniskās informācijas. Tikvien zināms, ka šis „Civic” ir par 130 mm garāks, 30 mm platāks un 20 mm zemāks par aktuālo modeli. Auto salons pagaidām nav aplūkojams, tāpat nekas nav zināms par tam paredzēto tehnisko pildījumu. 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.