“Renault Megane Grandtour” – “GT” versija Ženēvā (+ foto)

Francijas autobūves kompānija Renault uz Ženēvas autoizstādi vedīs universāla “Grandtour” sportisko modifikāciju “GT”. Pircēja ieguvums – “4Control” visu riteņu piestūrēšanas tehnoloģija un labākā ietilpība savā segmentā.

Franču universāls  “Renault Megane Grandtour” Ženēvas autoizstādē (3.03 – 13.03) būs skatāms sportiskajā “GT” izpildījumā. No standarta modeļa tas atšķiras ar šūnveida radiatora režģi, lielākiem gaisa pievadiem priekšējā bamperī un papildu ventilācijas atverēm sānos. Izceļas arī hroma līstēm greznotie logu rāmji, matētā alumīnija jumta bagāžas sliedes un hromētie izplūdes sistēmas izvadi.

Pie pircēja ieguvumiem jāpieskaita par “4Control” nosauktā visu riteņu piestūrēšanas sistēma (papildmaksa), kas nelielā ātrumā braucot pagriež aizmugures riteņus pretēji priekšējiem, samazinot pagrieziena rādiusu, bet lielākā ātrumā braucot piestūrē tajā pašā virzienā, veicinot stabilitāti un noturību līkumos. “4Control” varēja izmēģināt Megane” hečbeka pircēji, bet tagad tā kļūs pieejama arī “Grandtour” universālam. Ražotājs atgādina, ka “Grandtour ir lielākais bagāžas nodalījuma apjoms savā segmentā un sola, ka pie markas dīleriem tas nonāks šā gada rudenī.

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.