“GAZ-69” mūsdienu versija – jauna informācija (+ foto)

Sanktpēterburgas kompānija “Truck Garage” atklājusi jaunas detaļas par padomjlaika apvidus auto “GAZ-69” mūsdienu versijas projektu, ko kompānija grasās realizēt jau vistuvākajā laikā.

Saskaņā ar krievu medijos publicēto informāciju, pircējs var rēķināties ar pilnībā pārbūvētu konstrukciju, kas tikai vizuāli atgādinās 60.gadu apvidnieku. Mūsdienu “GAZ-69” būs augstumā regulējama piekare ar maināmas cietības amortizatoriem, 35 collu apvidus riepas uz 17 collu riteņu diskiem, diožu gaismas, īpaša krāsojuma virsbūve, “Dynatrac Pro Rock” tilti (ar diferenciāļu bloķētājiem par piemaksu), “Dynatrac” bremžu mehānismi, kā arī amerikāņu izcelsmes 5,7 litru V8 motors ar 375 ZS jaudu.

Salonā vadītāja un pasažieru labsajūtu vairos ar ādu apvilkti sēdekļi, klimatkontroles iekārta, parocīgs stūres rats, alumīnija interjera dekori.  

Pircējiem tiks piedāvātas arī jaudīgākas “GAZ-69” versijas ar 6,1 (425 ZS) un 6,4 litru (525-540 ZS) benzīna motoriem, kā alternatīvu piedāvājot arī “Toyota” 3,0 litru (171 ZS) dīzeli.

“Truck Garage” plāno izgatavot 12 mūsdienu “GAZ-69” eksemplārus, solot, ka bāzes versija maksās 5 miljonus 167 000 rubļu ($ 65 000).

 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.