“SsangYong” uz Ženēvu vedīs divus krosoverus (+ foto)

Indijas “Mahindra & Mahindra” paspārnē strādājošā Dienvidkorejas kompānija “SsangYong” uz Ženēvas autoizstādi (no 3.03) vedīs divus krosoverus – jauna modeļa konceptu “SIV-2” un krosovera “Tivoli” septiņvietīgo modifikāciju.

Koncepts “SIV-2” sniedz priekšstatu par 2018.gadā gaidāmo “SsangYong” krosoveru flagmani, kas kompānijas piedāvājumā nostāsies pakāpienu augstāk par “Tivoli” un tirgū konkurēs ar “Nissan Qashqai”. Ženēvas eksponātam iebūvēta hibrīdiekārta, kuras sastāvā iekļauts 1,5 litru benzīna dzinējs, 14 ZS jaudīgs elektromotors un 500 kWh litija-jonu akumulatoru bloks, taču “SIV-2” platforma piemērota arī citu modifikāciju konstruēšanai, ļaujot izveidot arī pilnībā elektriskas versijas.

“SSangYong” ekspozīcijā būs skatāma arī krosovera “Tivoli” septiņvietīgā modifikācija, ko varēs atpazīt pēc lielākiem gabarītiem un trīs papildu burtiem “XLV” automobiļa nosaukumā.

Zināms, ka piecvietīgā “Tivoli” garumu “XLV” pārsniegs par 235 mm, sasniedzot 4430 mm, bet vēl vairāk ieguvis bagāžas nodalījums, kura tilpums no 423 litriem pieaudzis līdz 720 litriem.

Pircēju izvēlei tiks piedāvātas gan priekšpiedziņas, gan pilnpiedziņas versijas, bet motoru klāstu veidos 1,6 litru benzīna (128 ZS) un dīzeļa (116 ZS) dzinēji, kas var darboties kombinācijā ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.