“Infiniti Q30” aplīmē ar 48 000 naglu (+ foto)

Lielākajā britu mūsdienu mākslas gadatirgū “London Art Fair” tiek demonstrēts hečbeks “Infiniti Q30”, kas aplīmēts ar 48 tūkstošiem naglu.

Neparastā darba autore ir mākslas aprindās pazīstamā Reičela Dakera, kas atklājusi, ka katras naglas pielīmēšana automašīnas korpusam prasījusi aptuveni 10 sekudes. Statistikas mīļotāji izrēķinājuši, ka tādejādi kopējā rezultāta sasniegšanai Reičela patērējusi 8000 sekundes jeb piecas ar pusi dienas.

Kompozīciju papildina no stieplēm gatavota sievietes figūra, kas izliekusies pa automašīnas logu. Pēc mākslinieces ieceres, šādam noformējumam vajadzītu radīt iespaidu par dinamiku, kas raksturīgs konkrētajam auto modelim.

Hečbeks “Infini Q30” ir viens no jaunākajiem “Nissan” luksusa zīmola produktiem, kas tika prezentēts pērnā gada rudenī. Kompaktās klases modelis izstrādāts kopā ar “Mercedes” un tiek komplektēts ar vācu dzinējiem. Pircēji var izvēlēties kādu no 107-208 ZS jaudīgiem benzīna vai dīzeļa dzinējiem ar 1,5 līdz 2,2 litru darba tilpumu, cenu diapazonā no 24 200 līdz 40 290 eiro (cenas Vācijā).

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.