“Infiniti Q30” salona attēli internetā (+ foto)

“Nissan” luksusa zīmols “Infiniti” publicējis hečbeka “Q30” salona attēlus, pilnībā savu mazāko modeli solot parādīt Frankfurtes autoizstādē (no 17.09).

Veidojot “Q30” kokpitu, konstruktori izvēlējušies oriģinālu noformējumu, kas labi redzams, ja hečbeka salona attēlus salīdzina ar līdz šim jaunākā Infiniti modeļa – sedana “Q50” interjeru. “Q30” ir savādāka dizaina stūre, mērinstrumentu panelis, multimediju sistēmas ekrāna un ventilācijas deflektoru izskats un novietojums. Lielajam Infiniti nelīdzinās ne tikai centrālā konsole un pārnesumkārbas selektors, bet arī īpaši smalkie apdares materiāli, kas esot izgatavoti Itālijā „pēc jaunākās modes tendencēm,” savukārt sēdekļi, pateicoties uzlabotajai formai gurnu apvidū, nodrošinot vēl labāku atbalstu un komfortu arī garāka brauciena laikā.

Infiniti Q50 salons Foto: Publicitātes foto

“Infiniti Q30” izgatavots uz “Mercedes-Benz” MFA platformas, kas tiek izmantota vācu kompānijas kompaktajiem modeļiem “A-Class,” “CLA” un “GLA.” Arī dīzeļdzinējus Infiniti hečbeks saņems no vāciešiem, savukārt benzīna agregātus tam piegādās Renault.

Zināms, ka “Infiniti Q30” ražos Lielbritānijas Sanderlendā un vēlāk modeļa saimei pievienosies visādceļu modifikācija “QX30.”

Foto: Publicitātes foto

Infiniti Q30 salons Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.