Ford izgatavojis greznāko F-150 pikapu vēsturē (+ foto)

Ford laidis klajā pikapa F-150 versiju Limited, kas pēc ražotāja pārstāvju apgalvojuma būs greznākā pikapa versija kāda jebkad radīta kompānijas vēsturē.

Jaunā versija atšķiras ar īpašu radiatora resti, buferiem, ko grezno hroma dekori, 22 collu alumīnija riteņu diskiem un uzrakstiem ar versijas nosaukumu.

Foto: Publicitātes foto

Pikapa aprīkojumu papildina  panorāmas jumts, diožu galvenie lukturi un hromēti izpūtēji. Salonā iebūvēti 10 veidos elektriski regulējami sēdekļi, kas apvilkti ar Mojave ādu, kā arī īpaša noformējuma priekšējais panelis ar alumīnija un koka dekoriem.

Foto: Publicitātes foto

Pie atšķirības pazīmēm jāpieskaita šim modelim izveidoti grīdas paklājiņi, ar lāzeri iegravēts VIN numurs elkoņa balstā,  multimediju sistēma SYNC3, Sony audio iekārta ar 10 skaļruņiem, elektriski izbīdāmi kāpšļi, kas atvieglo iekļūšanu salonā.

Foto: Publicitātes foto

Ford F-150 Limited motortelpā atrodas 3,5 litru EcoBoost sešcilindru turbo dzinējs, kas attīsta 365 Zs un darbojas kombinācijā ar sešpakāpju automātisko kārbu. Dīleru centros visgreznākā F-150 versija nonāks 2015.gada beigās vai 2016.gada sākumā. Cenas ražotājs paziņos vēlāk, taču jau tagad zināms, ka virsbūvju krāsu versijas ir četras: Blue Jeans, Magnetic, Shadow Black un White Platinum Metallic.

 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.