Pēdējo Koenigsegg Agera R pārdod par gandrīz 2 miljoniem (+ foto)

Automobiļu tirdzniecības vietnē Mobile.de ievietots sludinājums par Koenigsegg Agera R pārdošanu. Pievienotā informācija liecina, ka tas ir pēdējais šī modeļa eksemplārs, par kuru pārdevējs vēlas 1 miljonu 980 tūkstošus eiro.

Salīdzinājumam – jauns Koenigsegg Regera hibrīds, ko tajā pašā vietnē piedāvā tas pats pārdevējs, britu dīleru centrs SuperVettura, maksā 2,1 miljonu eiro.

Foto: Publicitātes foto

Agera R noskrējiens ir 1000 km un automašīna izgatavota 2014.gada augustā. Aprakstā minēts, ka virsbūvei krāsai piejauktas bronzas daļiņas, kas piedod tonim īpašu spīdumu, bet salons izdarināts ar smalku ādu, kas iegūta Zviedrijas ciematā Ternsju. Superauto tehniskajā arsenālā ir ABS, stabilizācijas un vilkmes kontroles sistēmas, bet riteņi izgatavoti no oglekļa šķiedras pēc Koenigsegg inženieru izstrādātās tehnoloģijas.

Agera R motortelpā atrodas piecu litru astoņu cilindru motors ar divām turbīnām. Wikipedia dati liecina, ka 100 km/h 1140 ZS jaudīgais spēkrats sasniedz 2,8 sekundēs, maksimālais ātrums – 440 km/h.

Koenigsegg Agera R ir superauto Koenigsegg Agera (940 ZS) jaudīgā modifikācija. 2013.gada modeļu saimei pievienojās versija Agera S (1031 ZS), bet 2014.gadā – par 40 kg vieglākā modifikācija Agera RS, kas attīsta 1176 ZS. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.