Svētdien Rīgas centrā automašīna ietriekusies ēkas sienā

Vakar Rīgas centrā automašīna ietriekusies ēkas sienā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Bruņinieku ielā, kur 1993.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Honda CRX” nobrauca no ceļa un ietriecās ēkas sienā. Avārijā cietis automašīnas vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Limbažu novadā, autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja 43.kilometrā, 1987.gadā dzimušas sievietes vadītā automašīna “Peugeot” apdzīšanas manevra laikā nobrauca no ceļa un iebrauca pļavā, sabojājot ceļa norādes zīmi. Negadījumā cieta transportlīdzekļa vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Maskavas ielā, 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu BMW notrieca gājēju, 1930.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopā valstī pagājušās diennakts laikā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 6 cilvēki. No kopējā negadījumu skaita Rīgas reģionā bijuši 18, kuros cietuši trīs cilvēki.

 

Tāpat Valsts policija aizvadītās diennakts laikā autovadītājiem noformējusi 230 protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

No visiem noformētajiem protokoliem 88 bijuši par ātruma pārsniegšanu Rīgas reģionā.

 

Alkohola vai narkotisko vielu reibumā pie stūres pieķerti 17 šoferi, no tiem sešiem bijis narkotisko vielu reibums.

 

Rīgas reģionā alkoholisko dzērienu vai narkotisko vielu reibumā pieķerti 8 šoferi, no tiem divi bijuši narkotisko vielu reibumā, Latgales reģionā 5, no kuriem 4 bija lietojuši narkotikas, Kurzemē pieķerti divi alkohola reibumā esoši, šoferi, bet Zemgalē un Vidzemē – pa vienam šoferim, kas lietojuši alkoholu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.