Avārijā Rēzeknē cietuši četri cilvēki

Vakar Rēzeknē pēc divu automašīnu sadursmes slimnīcā nogādāti četri cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Raiņa un 18.novembra ielas krustojumā sadūrās divas automašīnas “VW Passat”. Pēc sadursmes no abām automašīnām slimnīcā nogādātas 1972. un 1983.gadā dzimušas sievietes, 1994.gadā dzimis jaunietis un 2007.gadā dzimis zēns.

Zvejniekciemā, Tallinas un Atpūtas ielas krustojumā, pagaidām neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli notrieca gājēju, 1944.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Daugavpilī, Daugavas ielā, 1987.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Volvo S40” nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Transportlīdzekļa vadītāja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši astoņus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti divi iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.