”Auto Blitz” šogad cer pārsniegt jau 6 miljonu eiro apgrozījumu

Pirms trim gadiem Rīgā, Skanstes ielā 33, tika atklāts autorizētais Opel dīleris Auto Blitz. Šajos trīs darbības gados autosalons ir sasniedzis ievērojamus panākumus gan pārdošanā, gan servisa un rezerves daļu jomā. Jau pirmajā darbības gadā Auto Blitz apgrozījums sastādīja gandrīz 3.8 miljonus eiro un sagaidāms, ka šogad apgrozījums pārsniegs jau 6 miljonu eiro slieksni.

Foto: Publicitātes foto

Auto Blitz valdes priekšsēdētājs Ģirts Zemītis teic: „Esmu patiesi gandarīts par sasniegto, vēl jo vairāk tik īsā laikā. Balstoties uz savu 20 gadu pieredzi autobiznesā, bija skaidrs, ka Auto Blitz ir jāveido kā neliela, augsti efektīva komanda, kas ātri spēj pielāgoties mainīgajai tirgus situācijai. Un man ir patiess gandarījums, ka tieši šāda komanda man ir. Protams, mēs neapstāsimies pie sasniegtā un turpināsim aktīvu pārdošanu. Jaunie Opel modeļi, kurus esam jau sagaidījuši, piemēram, Mokka un Adam, un kurus vēl gaidām jaunajā 2015. gadā, kā Adam Rocks, jaunā Corsa, jaunais Vivaro, palīdzēs mums labāk aizpildīt tirgus nišas, tādējādi palielinot kopējo Opel tirgus daļu Latvijā. Esam atzinīgi novērtēti arī pēcpārdošanas apkalpošanā, kam pamatā ir augsti kvalificēti speciālisti, individuāla pieeja katram klientam un elastīga cenu politika.”

Jaunais ”Adam Rocks” Foto: Publicitātes foto

Gandrīz puse no Latvijā pārdotajiem jaunajiem Opel automobiļiem pie saviem īpašniekiem nonāk tieši ar Auto Blitz profesionālās komandas palīdzību. Auto Blitz ir piegādājis jaunas Opel automašīnas gan privātpersonām, un korporatīvajiem klientiem, gan lieliem valsts uzņēmumiem un organizācijām, vien dažus pieminot, Valsts policija, Latvijas Pasts, Lattelecom, Coca Cola, Aldaris, ALD, Sixt, Hertz un Avis. Saskaņā ar biznesa plānu, darbības pirmajā gadā Auto Blitz uzrādīja negatīvu EBITDA, taču jau otrajā gadā tā bija pozitīva un ir sagaidāms, ka arī šogad uzņēmums strādās ar peļņu.

Par Auto Blitz
Auto Blitz ir modernākais un lielākais Opel zīmola dīlercentrs Baltijā. Tas saviem klientiem sniedz pilna spektra pārdošanas un pēcpārdošanas pakalpojumus. Auto Blitz strādā augstas raudzes profesionāļi ar vairāk nekā 12 gadu pieredzi Opel.

Jaunais ”Vivaro” Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.