Rīgā uz gājēju pārejas notriekts bērns

Vakar Rīgā uz gājēju pārejas automašīna notriekusi deviņus gadus vecu meiteni.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūra LETA uzzināja, ka Krišjāņa Valdemāra ielā 1955.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Mazda”, uz gājēju pārejas notrieca 2005.gadā dzimušu meiteni, kura ar dažādām traumām tika nogādāta slimnīcā.

Autoceļa Rēzekne-Gulbene 10.kilometrā sadūrās automašīna BMW un automašīna “Mazda”. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas BMW vadītājs, 1985.gadā dzimis vīrietis, un minētās automašīnas pasažieri – 2009.gadā dzimusi meitene un 1985.gadā dzimusi sieviete.

Ozolnieku novadā, autoceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža 41.kilometrā, automašīnas “VW Golf” vadītājs nobrauca no ceļa un ietriecās elektrības stabā. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts transportlīdzekļa vadītājs un pasažieris – 1997.gadā dzimis vīrietis.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cietuši trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī aizturējuši deviņus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti trīs iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.