Viļakas novadā avārijā gājis bojā viens cilvēks un divi cietuši

Vakar Viļakas novadā, iebraucot kokā, gāja bojā automašīnas vadītājs un vēl divi pasažieri cieta.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūra LETA uzzināja, ka autoceļa Viļaka-Kārsava 19.kilometrā automašīna “VW Golf”, kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira transportlīdzekļa vadītājs. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti automašīnas pasažieri – 1983. un 1971.gadā dzimuši vīrieši.

Tukuma novadā, autoceļa Tukums-Lazdas 4.kilometrā, automašīna “Seat Ibiza”, kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un ietriecās stabā. Transportlīdzekļa vadītājs ar galvas traumu un lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Mūkusalas ielā, autobuss “Mercedes Benz” notrieca gājēju – 1978.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 105 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 71 avārija, kurās cietuši četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī aizturējuši piecus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti divi iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.