Satiksmes un valsts autoceļu aktualitātes

Va/s Latvijas Valsts ceļi informē, ka valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva remontdarbu sezona uz valsts galvenās, reģionālās un vietējās nozīmes autoceļiem, tāpēc joprojām ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem.

Liepājas šosejas (A9) rekonstruētais posms no 148. km pie Kalvenes līdz 163. km atbilst visām kvalitātes prasībām. To ir pierādījušas kvalitātes pārbaudes, kas veiktas jaunā seguma paraugiem. Šajā šosejas posmā remontdarbus veica SIA Aizputes ceļinieks.

Vēršam uzmanību, ka ir uzsākti Rīgas HES tilta remontdarbi uz Rīgas apvedceļa Salaspils–Babīte (A5). Satiksmi tur regulē ar luksoforiem un tilta šķērsošanai ir nepieciešamas papildus laiks. Šo tiltu šķērso kravas transports, lai apbrauktu galvaspilsētu, tāpēc tur iespējami sastrēgumi. Rīgas HES tiltu ir iespējams apbraukt pa Ķeguma HES tiltu, kā arī caur Rīgu.

Uzsākti darbi arī uz reģionālās nozīmes autoceļa Rīga–Carnikava–Ādaži (P1) posmā no Garciema līdz Carnikavai. Satiksmi arī tur regulē ar luksoforiem, un rīta un vakara stundās ir iespējami satiksmes sastrēgumi. Iespēju robežās aicinām remontējamo posmu apbraukt caur Ādažiem.

Līgums ir noslēgts un drīzumā tiks uzsākti rekonstrukcijas darbi Tallinas šosejā (A1) posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai, un tas jaunā plānošanas perioda ES Kohēzijas fonda līdzfinansēts projekts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.