Avārijā Tukuma novadā cietuši trīs cilvēki

Vakar Tukuma novadā automašīnas avārijā cietuši trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka uz autoceļa Tukums-Lazdas 1993.gadā dzimusi vadītāja, braucot ar automašīnu “Mitsubishi Eclipse”, nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta transportlīdzekļa vadītāja un pasažieri – 1975.gadā dzimusi sieviete un 1993.gadā dzimis vīrietis.

Bauskas novadā, autoceļa Bauska-Ādžūni-Lietuvas robeža 1.kilometrā, automašīna “Audi” notrieca gājēju – 1973.gadā dzimušu vīrieti, kurš tumšajā diennakts laikā šķērsoja ceļu tuvu braucošai automašīnai. Cietušais gājējs ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Saldus novadā, uz autoceļa Lutriņi-Zirņi 9.kilometrā, automašīnas “Mitsubishi Lancer Evolution” vadītājs, 1978.gadā dzimis vīrietis, rallija treniņa laikā netika galā ar transportlīdzekļa vadību un iebrauca grāvī. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas vadītājs un pasažieris – 1989.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 16 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 23 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā tika aizturēti 11 iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.